Excl. BTW Incl. BTW

Starmix Stofzuiger IPULSE ISP L-1635

1 dag 27,50
Excl. BTW
1 week 68,75
Excl. BTW

Omschrijving

Omschrijving:

De Starmix iPulse L-1635 Premium stofzuiger is een gereedschapszuiger voor extreme toepassingen bij zeer hoge stofemissie. De iPulse stofzuiger is te gebruiken bij reinigingsklussen op de bouwplaats of in de werkplaats en is direct aan te sluiten op elektrisch gereedschap bij boor-, frees-, slijp- of zaagwerkzaamheden. De beproefde iPulse technologie met slimme impuls filterreiniging voor materialen zoals beton, gips, steen, cement, hout, metaal, verf en lak, zorgt voor een permanent vrij filter, zonder vermogensverlies en onderbreking van de zuigkracht. De naar behoefte gestuurde permanente filterreiniging werkt zonder onderbreking van de luchtstroom, waardoor je dus gewoon kunt blijven door werken.

De iPulse stofzuiger is uitgerust met krachtige snelloopmotor en biedt een 15% tot 20% hogere volumestroom en onderdruk dan voorgaande motoren. Het speciale filterconcept met twee polyester filtercassettes zorgt voor een bijzonder hoge stofopname. De filtercassettes zitten goed beschermd in de motorkop van de stofzuiger. De filtercassettes zijn eenvoudig en schoon te vervangen, zonder contact met vuil of stof.

De iPulse stofzuiger is uitgerust met sensoren voor drukverschilmeting. Elektronica meet met behulp van sensoren voor en na het filter de onderdruk. Zodra de fabrieksmatig ingestelde onderdrukwaarde wordt bereikt schakelt automatisch de impuls filterreiniging in en worden de twee filtercassettes met elektromagnetische stoten na elkaar binnen ca. 3,5 seconden gereinigd. Bij het reinigen ontstaan er krachten sterker dan 300 keer de zwaartekracht (300g) zodat zelfs het hardnekkigste fijnstof of probleemstof (zoals gips) probleemloos uit de filters wordt geschud. 

De stofzuiger is uitgerust met een draaiknop voor de regulering van het toerental/zuigkracht. Een tweede draaiknop, de hoofdschakelaar, biedt keuze bij het inschakelen van de stofzuiger en de keuze voor automatische filterreiniging, filterreiniging naar behoefte of zonder filterreiniging. Daarnaast is de stofzuiger uitgerust met een stopcontact voor het aansluiten van elektrisch gereedschap. Een filter controlelampje geeft aan of het filter nog gebruikt kan worden, of dat deze gereinigd moet worden.

De iPulse stofzuiger is sterk, stevig en robuust en voorzien van een dubbelwandige en slagvaste constructie. De stofzuiger is voorzien van stevige en stabiele sluitingen en knoppen. Verder is de stofzuiger is gemakkelijk en eenvoudig te legen dankzij de gladde binnenwanden.

De stofzuiger biedt een veilige verwijdering van de filterzak. Het gebruik van een PE-filterzak vraagt om een andere luchtverhouding dan een vliesfilterzak. De stofzuiger is hiervoor uitgerust met een draaiknop waarmee het gebruik van beide filterzakken mogelijk is. Voor gebruik van vliesfilterzakken zet je de draaiknop op CLOSE en voor gebruik van een PE-filterzak zet je de draaiknop op OPEN.

De stofzuiger staat zeer stevig dankzij grote versterkte loopwielen en zwenkwielen. En dankzij de rijbeugel kan de stofzuiger gemakkelijk worden verplaatst.

De stofzuiger is uitgerust met Smartfix waarmee je een Starmix starbox gereedschapskoffer op de stofzuiger kunt monteren. De stofzuiger is uitgerust met vier bevestigingsklemmen waarmee de gereedschapskoffer op de stofzuiger gemonteerd kan worden.

De stofzuiger biedt een handig systeem met klittenband voor het opwikkelen en fixeren van de zuigslang na gebruik op de stofzuiger zelf. Koppel je de zuigslang los van de stofzuiger dan is de stofzuiger uitgerust met een TPE rubberen afsluitdop voor stofvrij transport. Stofzuiger accessoires kun je op de stofzuiger opbergen. Zo kun je de stofzuiger gemakkelijk meenemen of compact opbergen.

TNO stofvrij werken
Deze iPulse stofzuiger heeft een klasse A-label en dat houdt in dat deze stofzuiger een operationele afzuigcapaciteit heeft van minimaal 150 m³ per uur.

7 uur stofvrij werken, slijpen in kalkzandsteen / maximaal 420 meter
8 uur stofvrij werken, slijpen in beton of baksteen / maximaal 480 meter

De standaard accessoireset EWSR (Ø 35 mm) wordt meegeleverd en deze set bestaat uit:

1x zuigslang, rood/oranje veiligheidsslang, lengte 5 meter

1x gummi verloop traps

1x RVS handgreep met luchtregelaar 

2x RVS zuigbuizen

1x multi-huis

1x haarinzet 

1x voegen zuigmond 

1x Festool koppeling

 

Technischespecificaties:

Stofklasse: Licht, grenswaarde 1 mg/m³
TNO stofvrij werken klasse: A
Vermogen: 1600 watt
Luchtstroom bij motor: 75 l/s
Luchtstroom slanguiteinde: 45 l/s
Onderdruk bij motor: 280 mbar
Onderdruk bij slanguiteinde: 245 mbar
Inhoud bruto: 35 L
Inhoud stof: 25 L
Inhoud water: 22 L
Geluidsniveau: 69 dB(A)
Afmetingen (LxBxH): 66x40x92 cm
Gewicht: 16,8 kg
Lengte stroomkabel: 8 m
Actieradius: 13,0-14,0 m

Extra Productopties