Excl. BTW Incl. BTW

Stihl Accu Bosmaaier FSA200

1 dag 35,00
Excl. BTW
1 week 87,50
Excl. BTW

Omschrijving

Omschrijving:

 

Met de krachtige FSA 200 accubosmaaier kunnen professionals die werkzaam zijn in het tuin- en landschapsonderhoud of gemeentediensten eenvoudig en efficiënt grote gazonoppervlakken maaien, zelfs in geluidsgevoelige omgevingen. De ergonomische dubbele handgreep is ideaal voor het comfortabel maaien van hoog gras en onkruid. Met het inklapbare klemsysteem zet je het maaistuur snel en eenvoudig in de meest ergonomische positie voor de gebruiker.

De maaicirkel tot 450 mm en de krachtige EC-motor van de STIHL FSA 200 vergemakkelijken het groenonderhoud, vooral bij hetmaaien van gras en struikgewas. Het toerental kan in drie stappen worden ingesteld op de geoptimaliseerde ergonomische bedieningshandgreep, om zo efficiënt mogelijk te werken en energie te besparen. De led duidt de activatie van de energiezuinige modus aan en je kan volgens de toepassing het toerental ook traploos regelen. Het STIHL antivibratiesysteem vermindert de overdracht van trillingen op de STIHL FSA 200, en beschermt zo je spieren en gewrichten.

 

Technischespecificaties:

Nominale spanning 36 V
Gewicht 5,7 kg 1)
Geluidsdrukniveau 80 dB(A) 2)
Geluidsvermogenniveau 94 dB(A) 2)
Trillingsniv. met kunststof snijgarnituur links/rechts 2,8/1,6 m/s² 3)

Extra Productopties

1 dag 35,00

1 week 87,50

Excl. BTW

Deze STIHL Power Box Advance is een praktisch accessoire dat professioneel werk met de STIHL bosmaaiers of de STIHL accugrasmaaier...

1 dag 35,00

1 week 87,50

Excl. BTW

De Power Box Extrem van STIHL maakt het gemakkelijk om je accumachines van het STIHL AP systeem te gebruiken.