Excl. BTW Incl. BTW

Stihl Bladblazer BR800 Ruggedragen

1 dag 47,50
Excl. BTW
1 week 118,75
Excl. BTW

Omschrijving

Omschrijving:

STIHL BR800: het paradepaardje van de ruggedragen bladblazers De ruggedragen bladblazer BR 800, het topmodel van het STIHL assortiment, valt op door zijn enorme blaascapaciteit van 41 N en een maximale luchtsnelheid van 97 m/s. Hierdoor kan hij dode bladeren, onkruid, maaiafval en snoeisel van heggen in zeer korte tijd effectief verwijderen op grote oppervlakken. De STIHL 4-MIX motor met een vermogen van 4,4 pk levert een onvoorstelbare kracht. De zijdelingse start is een zeer praktische nieuwigheid. Hij maakt het mogelijk om de BR 800 C-E na een pauze gemakkelijk opnieuw te starten zonder hem van je rug te halen. Pas de lengte van de blaaspijp en de positie van de handgreep eenvoudig aan aan de reinigingstaak en je lichaamslengte. Het efficiënte draagsysteem, met buikgordel en comfortabele rugvoering, en het STIHL antivibratiesysteem beschermen de rug van de gebruiker. De STIHL BR 800 C-E is dankzij zijn buitengewone blaaskracht, zijn uitstekende vermogen-gewichtsverhouding en zijn comfortabele bediening de ideale oplossing voor de professionele reiniging van alle oppervlakken.
 
Sterkste benzinebladblazer van STIHL
 
Voor professioneel gebruik bij het onderhoud van landschappen, tuinen en in gemeenten

Verwijder efficiënt bladeren, groenafval van hagen of rommel op grote oppervlakken

Uitstekende doortrekkracht bij een laag verbruik dankzij 4-MIX®-motor

Hoog draag- en werkcomfort door ergonomische draagsysteem

Comfortabele herstart op de rug mogelijk door startfunctie aan de zijkant

 

Technischespecificaties:

Blaaskracht 41 N 1)
Max. luchtdebiet 2025 m³/u 2)
Cilinderinhoud 79,9 cm³
Gewicht 11,7 kg 3)
Geluidsdrukniveau 104 dB(A) 4)

Extra Productopties

20,62

Excl. BTW
De STIHL MotoMix mengsmering is een speciaal afgestemde gebruiksklare 2-taktbenzine (1:50) voor alle STIHL tweetaktmachines.

12,23

Excl. BTW
Vulsysteem voor toepassing op brandstofkan van Motomix en Aspen. Zorgt voor het eenvoudig bijvullen van de machines en voorkomt on...