Excl. BTW Incl. BTW

Vlemmix Aanhanger Machinetransporter 2-assige

1 dag 55,00
Excl. BTW
1 week 137,50
Excl. BTW

Omschrijving

Omschrijving:

De machinetransporter 3500 kg – 300×150 van Vlemmix Trailers is een van de sterkste machinetransporters in zijn klasse. Met een grootte van 482 x 210 x 167 kunt u op alle mogelijke terreinen makkelijk draaien en keren. Met een laadvermogen van maar liefst 2800 kg is de machinetransporter dé perfecte trailer om minigravers, hoogwerkers of heftrucks te transporteren.

Door de twee 1800 kg assen van Knott bent u verzekerd van kwalitatieve assen onder uw machinetrailer. De assen van Knott staan namelijk bekend als uiterst betrouwbare assen en zijn mede daarom ook marktleider in Europa. Door de assen zo laag mogelijk te monteren realiseert Vlemmix Trailers een machinetrailer met een lage laadvloerhoogte van maar liefst 34 cm.

De machinetransporters van Vlemmix Trailers zijn thermisch verzinkt. Het verzinken zorgt voor een beschermende laag, die het metaal tegen corrosie beschermt. Hierdoor bent u verzekerd van een hoge weerstand tegen slijtage en ontstaat er geen roestvorming bij krassen en kleine beschadigingen. Buiten de sterke en betrouwbare constructie zijn alle machinetransporters van Vlemmix Trailers ook netjes afgewerkt. Zo zijn alle scherpe onderdelen zoals zink en metaalpunten netjes afgewerkt en zijn de kabels van de verlichtingen weggewerkt in de draagbalken en oprijklep van het chassis.

 

Technischespecificaties:

Laadvermogen: 2800 kg
Aantal assen: 2 x 1800 kg
Afmetingen: 482 x 210 x 167
Eigen gewicht: 700 kg